Drukte bij Leergeld Utrecht

Zomerstop voor aanvragen

Stichting Leergeld heeft moeten besluiten een zomerstop af te kondigen. Dat wil zeggen dat er vanaf 23 juli geen nieuwe aanvragen gedaan kunnen worden. Leergeld is wel bereikbaar tijdens de spreekuren en via mail en whatsapp. Uitzondering op de stop zijn de laptops voor het middelbaar onderwijs. Daar kunnen ouders nog wel (aan)vragen voor insturen (overigens biedt Leergeld zelf geen laptops voor het VO, maar fungeert wel als intermediair voor een heel aantal schoolfondsen).

Veel aanvragen

De reden voor de stop is dat er de afgelopen twee maanden vanwege de Schoolspullenpasactie onverwachts veel andere (aan)vragen zijn binnengekomen, waarmee de teller op dit moment op 1000 (aan)vragen staat. 
Er is dus duidelijk veel behoefte bij gezinnen aan ondersteuning en ze weten Leergeld te vinden. Omdat ze echter ook met beperkte capaciteit werken (zeker tijdens de zomerweken) is de wachttijd op dit moment helaas opgelopen tot 3 maanden.
Er wordt met man en macht gewerkt om de liggende aanvragen te behandelen en daarmee de stop zo kort mogelijk te houden. Normaal gesproken laten de zomerweken sowieso een dip zien, dus hopelijk zal de teleurstelling bij gezinnen meevallen.

Zodra de stop komt te vervallen, zal dat op de website van Leergeld bekend worden gemaakt.

www.leergeldutrecht.nl

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux