Rijdende straattafel present op Sociale buurtmarkt

Op 8 september wordt het plein bij de Dreef (Schooneggendreef 27) weer omgetoverd tot een buurtmarkt. Van 11 tot 16 uur vinden daar o.a. diverse optredens, kinderactiviteiten, een bazaar en rommelmarkt plaats. Ook de Armoedecoalitie zal daar met de Rijdende straattafel aanwezig zijn.

 

De vrijwilligers van de coalitie bieden een bakkie troost, verhalen en adviezen op het gebied van armoede. Zo kunt u bij deze mobiele plek een flyer met (bespaar)tips en regelingen voor jongeren en ouders met een minimuminkomen halen. Verder kunnen mensen met hen en elkaar in gesprek over armoede en wat dat in de praktijk betekent.

Met deze activiteit wil de Armoedecoalitie armoede een gezicht geven en een positieve verandering bewerkstelligen.

Dus: hebt u met uw lage inkomen moeite het hoofd boven water te houden? En komen onverwachte uitgaven zoals een gestolen fiets, versleten schoenen of kapotte wasmachine u in alle opzichten nooit uit? Ga dan langs bij de Rijdende straattafel om te horen over de verschillende voorzieningen en regelingen voor mensen met een kleine beurs.

 

Nadere informatie

Voor meer informatie kijkt op www.armoedecoalitie-utrecht.nl. Heb je vragen of wil je een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Tilly Prinsen, email: tillyoba@yahoo.nl of Tonio Bozelie tel: 030-2328831; email: toniobozelie@gmail.com.


Terug naar nieuws